Uudised

Luua metsanduskoolis algas uus õppeaasta
 

Täna algas Luua metsanduskoolis avaaktusega uus õppeaasta päevasele õppele. Rohkem kui 570st metsanduskooli õpilasest on päevases õppes 140.

„Oleme jõudnud niikaugele, et õpilased ei mahu enam saali äragi,“ rõõmustas koolijuht Haana Zuba-Reinsalu oma avakõnes. Samuti tuletas ta uutele õpilastele meelde, et edukas õpilane on vaid see, kes on koolis kohal – mitte ainult füüsiliselt, vaid ka vaimselt. Ja kui senini on rohkem kui pooled Luua metsanduskooli õpilased olnud vaid heade ja väga heade õpitulemustega, siis loodetavasti võib kevadel rääkida juba veelgi suurematest arvudest.

Tänane päev on uutele õpilastele – tulevastele metsuritele, metsamasina juhtidele ja maastikuehitajatele – kooliga tutvumiseks ja sisseelamiseks. Tõeline õppetöö algab pihta homme.

Kui päevase õppe õpilased alustasid kooliga täna, siis mittestatsionaarse õppe algusajad on erinevad – kui maastikuehitajad alustavad oktoobri algul ja metsamajanduse spetsialistid novembris, siis matkajuhtide õpe algab juba sel nädalal.