Uudised

Rohkem pilte

Tunnustussadu aasta parimatele  

Õpetajate päeva pärastlõunal kogunes koolipere pidulikult, et kuulutada välja aasta lemmikud ja tegijamad. Aasta õpilaseks kuulutati mitmeid pisiasju analüüsides ja nii õppetöö, kui õppimisvälist tegevust arvesse võttes Heikko-Hardi Reinhold.

Tunnustatud said õpilaste poolt valitud aasta õpetajad kõikides õppekategooriates:

  • Aasta õpetaja 2021 metsandusvaldkonnas -  Dimitri Randoja
  • Aasta õpetaja 2021 metsurite valdkonnas – Janno Traks
  • Aasta õpetaja 2021 arboristi valdkonnas – Einar Must
  • Aasta õpetaja 2021 metsamasina valdkonnas – Tõnu Eller
  • Aasta õpetaja 2021 maastikuehituse valdkonnas – Eva-Kadri Rossner
  • Aasta õpetaja 2021 matkajuhi valdkonnas – Aino Mölder
  • Aasta õpetaja 2021 üldainete valdkonnas – Heido Pärtel
     

Aasta koolitajaks kuulutati Toomas Kariste, parima kolleegi tiitlit kannab sel aastal bussijuht Enn Kajak ning Aasta mõjutaja 2021 tiitliga tunnustati kooli turundustegevustele kaasa aidanud Mikk Saart ja Tanja Mihhailova-Saart. Aasta koostööpartnerina tõsteti esile Janek Kivilaid, kes on Riigi Kinnisvara AS töötajana meie projektides olnud heaks kaasamõtlejaks.
 

Uue kategooriana on tunnustuse saanute seas parim uus algatus, et tõsta esile aasta jooksul olulise tähtsusega tegusid, mille mõju toob pikemas plaanis koolile kasu või tuntust. Sel aastal hääletati parimaks uueks algatuseks arboristide panus kohalikku ja erialasesse kogukonda: koostöö Jõgeva vallaga, Luua mõisa ümbruse korrastamine, rahvusvaheline arboristika projekt (Marje Kask, Aino Mölder, Einar Must, Tiit Pajuste, Robert Gustav Oetjen).


Aasta tegu 2021 ning Aasta meeskond 2021 kuulub aga kogu kooliperet hõlmanud Tulevikukooli arenguprogrammile (Piret Mikko, Meelis Kall, Riina Tralla, Erle Tüür, Haana Zuba-Reinsalu).