Uudised

Rohkem pilte

Liivimaa kutsekoolide tänuõhtul anti üle ministri tänukirjad 

15. oktoobril toimunud Liivimaa kutsekoolide õpetajate ja töötajate tänugalal, mis sel aastal oli Luua Metsanduskooli korraldada ning toimus Mustvees, tunnustati Luua Metsanduskoolist metsamasinate juhtimiise instruktor Ivo Jürissoni ning finantsjuht Ilona Susi.


Ilona töötab finantsjuhina, kelle vastutusalas on lisaks ressursside korraldamisele ka kooli õppekeskkondade haldamine ja arendamine. Ta on teinud sihipärast tööd selle nimel, et need vastaks nüüdisaegse õpikäsituse põhimõtetele ning toetaksid õpetajaid, arvestaksid õppijate erinevate ja nõudlike õpivajaduste ning üldise  heaoluga. Ta on väljatöötanud uudsed ruumilahendused valmivas mõisa õpilaskodus ning pannud toimima iseteeninduskohviku kooli sööklas. Ta on loonud kogu kooli kaasavad eelarveprotsessid ning hoolitseb igapäevaselt selle eest, et kogu kooliperel oleks ohutu ja turvaline koos toimida. Ilona on oma töös täpne ja nõudlik, samas südamlik ja heatujuline kolleeg, kes ei jäta kedagi mures üksi.
 

Ivo on metsamasinate juhtimise eriala instruktorina oma eriala kirglik fanaatik ja uute arengute eestvedaja. Teda iseloomustavad kohusetundlikkus, korraarmastus ja tugev sisemine motivatsioon iga päev oma tööd paremini teha. Tänu tema suurele panusele on meie uus metsamasinate õppekeskkond praktikahoones sisustatud kõige kaasaegsemate õppevahenditega. Tema laiapõhjalised teadmised ja praktilised oskused toetuvad pikaajalisele valdkonnas praktiseerimise kogemustele, mis rikastavad olulisel määral masinaõppe valdkonda. Õpilased kirjeldavad teda kui oma eriala professionaali, kes oskab väga hästi oma teadmisi edasi anda ning keerulistest teemadest lihtsalt ja arusaadavalt rääkida. Lisaks toovad õpilased välja, et tänu Ivole on paranenud oluliselt nende suhtlemisoskus ja käitumine.  

 

Tunnustused andis üle Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsler Kristi Vinter-Nemvalts, õhtut juhtisid Inga ja Toomas Lunge ning kontserdi andsid Tšellopoisid. Täname kõiki 11 kutseõppeastutust oma meeskondadega, kes Liivimaa kutsekoolide tänugalast osa võtsid - loodetavasti pakkus reede õhtu teile meeldejäävaid elamusi. Õnnitleme veelkord kõiki tunnustatuid!

 

Fotograaf Jassu Hertsmanni tehtud fotosid vaata siit.  
Suuremahuliste fotofailide (nt väljatrükiks vms) soovi korral kirjuta aadressile kairit.prits@luua.ee.