Uudised

Muudatused õppetöös ja käitumises seoses COVIDi kiire levikuga

Haridus- ja Teadusministeeriumi info kohaselt on Luua Metsanduskooli õpilastest vaktsineeritud 70 % ning töötajatest 86,5 %.
Aitäh, et olete aidanud viiruse levikut pidurdada!


Arvestades aga üleriigilist olukorda ning meie kõigi soovi ja vajadust kool ohutuna ning avatuna hoida, on alates esmaspäevast, 8. novembrist nii õppetöös kui ohutusreeglites mõned muudatused.

 

1) Kõikides Luua Metsanduskooli üldkasutatavates ruumides on kohustuslik kanda maski, seda ka sööklas või iseteeninduskohvikus järjekorras seistes ja ostu sooritades.

 

2) Kõik päevase õppe õppurid on oodatud endiselt Luuale. Sessiooniõppes teeme muudatusi – võimalusel viime õpet läbi distantsilt, kontaktõppeks kutsume õpilased Luuale vaid praktilise õppe läbiviimiseks. Ladusamaks korralduseks püüame paika jätta sessioonide ajad – palun jälgige tunniplaani väga hoolikalt, sest distantsõpe on teise tähistusega. Küsimuste korral pöördu julgelt kursusejuhendaja poole. NB! Erandiks on kursused, kes tulevad kooli esimest korda, neid ootame infosüsteemide ja õppekorraldusega kurssi viimiseks esimesel korral kohapeale.
 

3) Kooli poolt on soovijatele loodud võimalused vabatahtlikuks kiirtestimiseks. Kõigil koolipere liikmetel, eriti vaktsineerimata või Covid-19 läbipõdemata õpilastel,  on võimalus tasuta kiirtestida antigeeni testiga.  See on viiruse varajase avastamise ja leviku takistamise seisukohalt täiendav soovituslik võimalus vastutustundlikuks toimimiseks.   Testida saab tööajal või allpooltoodud kontaktisikutega eelnevalt kokkulepitud ajal.

  1. Päevaõppurite testimiskoht asub õpilaskodu 2 invatoas ning soovitav on teha test kooli saabudes (kas pühapäeva õhtul või esmaspäeva hommikul enne õppetöö algust). Testimist viib läbi korrapidaja või õpilaskodu juhataja.
  2. Sessiooniõppurite testimiskoht asub õpilaskodu 3 puhketoas ning soovitav on samuti teha test kooli saabudes enne õppetöö algust. Testimist viib läbi Virve Seemann, virve@luua.ee, 5104183 .
  3. Töötajatele testimiskoht asub õppehoones turunduse ruumis, seal saavad testida ka need õpilased, kes ei majutu. Testimist viib läbi Ester Kliiman, ester@luua.ee, 5014213.

Palume kõikidel haigussümptomitega koolipere liikmetel, sh vaktsineeritud isikutel jääda koju ja võtta ühendust oma perearstiga.
Kui Sul ei ole haigussümptomeid, kuid Sinu pereringis on nakatunu, palun jää samuti koju, võta ühendust perearstiga või leia iseseisvalt võimalus kiirtestimiseks.

 

Tutvu siin Luua Metsanduskoolis kehtivate COVID levikut takistavate reeglitega