Uudised

Rohkem pilte

Ogres toimusid Balti metsanduskooli kutsevõistlused

Mitmed meie õpilased läksid nädalavahetusele vastu Lätis, sest Ogres toimusid Balti metsanduskoolide kutsevõistlused. Paraku ei saanud leedukad jälle tulla, seega võtsid mõõtu lätlased ja eestlased.
 

Meie õpilased olid FAN-TAS-TI-LI-SED! Kogemusi saadi juurde nii erialaselt, meeskondlikult kui ka võistluspinge talumises.

Metsarajal panime meeskondlikult võistluse kinni – esikoha tõid Luuale Indrek Leetmaa, Rainer Porro, Markus Oder ja Heikko-Hardi Reinhold.

Metsamasinajuhtide  võistlusel saavutas esikoha Trond Bjarte Tagamets, ning teiseks tuli Ingmar Vanem. Raievõistlustel tuli esikohale läti metsanduskooli võistleja, kuid ülejäänud medalid tõime koju -  teine koht: Markus Oder ja 3. koht: Georg Reinsalu.

Lisaks aitasid Luuale kuulsust ja punkte tuua Heino Alfred Liiv, Oliver Himmist ja Sten Veiolainen. Teie kõigi üksik ja ühine pingutus oli võimas!

 

Aitäh ka kõigile ettevalmistusel osalenud õpetajatele – ehkki kaasa tulid erialaõpetajatest Tõnu Reinsalu ja Hannes Rammo, on igal killukese tarkust ja oskust edasi andnud õpetajal olnud roll võistluste õnnestumisel! Aitäh ka Haana Zuba-Reinsalule ja Ester Kliimanile, kes Ogres administratiivselt ning nõu-jõuga abiks olid.