Uudised

Rohkem pilte

Ligi 70 uut spetsialisti sai lõputunnistuse

25. novembril toimus aasta viimane lõpuaktus, kus Luua Metsanduskooli lõpetas 68 tunnustatud oskuste ja teadmistega spetsialisti. Lõputunnistusega siirdusid uutele väljakutsetele nii harvesteri- ja forvarderioperaatorid, arboristid, metsakasvatajad, puittaimede hindajad, metsamajandue spetsialistid, metsatehnikud kui maastikuehitajad. Lõpetajate seas oli nii neid, kes olid tulnud õppima peale põhikooli kui ka neid, kes juba täiskasvanuna tee uue eriala õpingute juurde seadnud.
 

Koolijuht Haana Zuba-Reinsalu pani lõpetajatele peetud kõnes värsketele vilistlastele südamele, et edu võti seisneb oma kaaslaste mäletamises ja usaldamises ning mõistmises, kus on su juured ja millised su tugevused. 


Aktuse lõpus tuli esmaesitlusele muusikaline etteaste "Meil on elu keset metsa".  Nimelt viskas aasta tagasi metsatehniku tunnistusega lõpetanud laulja MIkk Saar õhku mõtte, et kui ta aasta pärast 5. taseme ehk metsamajanduse spetsialisti tunnistustele järele tuleb, siis on aeg, et tema kursusejuhendajadki oleks astunud sammu edasi ja temalt midagi õppinud ning esitaks laulu. Selleks, et sõna pidada, esitasidki nüüd õpetajad Dimitri Randoja ja Tenek Mäekivi koos MIkuga laulu, mida saad näha Luua Metsanduskooli Facebooki lehel. 


Palju õnne kõigile, tere tulemast tagasi Luuale!
 

Aktusel tehtud fotod leiab siit (fotograaf Jassu Hertsmann) ja siit (õpetaja Tõnu Eller).