Uudised

Rohkem pilte

Vaim valmis? Ees ootab kutsemeisterlikkuse nädal

Kolmandal kompetentsinädalal (26.-31. märts) on fookuses kutsemeisterlikkus. Nagu juba varasematest kompetentsinädalatest tavaks saanud, on erialased tegevused põimitud liikumise, huvitegevuse ning väljasõitudega. Näiteks metsaraja vahelduseks ootavad Rakett69 võistlusülesanded. Nädala naelaks on aga Luua Metsanduskooli kutsevõistlused, kus saab oma erialased oskused proovile panna ning nädalal lõpus ka õpetajate tagasisidet seni omandatule. 

 

Kutsevõistluste ajakava

Esmaspäeval, 27. märtsil toimuvad konsultatsioonid kutsevõistlusteks valmistumiseks. Kõik kursused leiavad konsultatsioonide ajad tunniplaanist.

 

Kolmapäev, 29. märts.

10.00-16.00 Metsanduslik kutseala (kohustuslik kõikidele õpilastele). Rajal tuleb lahendada erinevaid metsandusülesandeid. Kokku on rajal erinevad kontrollpunktid. NB! Pane selga sobivad metsariided ja jalga niiskuskindlad jalanõud!

 

Neljapäev, 30. märts

8.30-16.00 Saevõistlus (langetamine, keti vahetamine, täpsussaagimine, kombineeritud järkamine ja laasimine) - kogunemine praktikahoone juures.

8.30-15.40 Metsamasinistide võistlus kõikidele masinaõpilastele (forvarderivõistlus, harvesterivõistlus, võistlus simulaatoritel) - kogunemine praktikahoone juures.

8.30-15.40 Noorendike hooldaja mitmevõistlus - kogunemine praktikahoones.

 

31. märts

8.30-10.30 Võistluste tagasiside (vaata tunniplaani!)

11.00 Võistluste lõpetamine ja autasustamine klubi saalis.

 

Võistluste juhendid leiad vastavale alale klikkides. 

Võistlusi toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.