Kalender

2023

Ettevõtlushäkaton

Üritus toimub järgnevatel aegadel:
Kuupäev 19. jaanuar
Algus 10:00
Lõpp 15:00
Asukoht Luua Metsanduskool

 

Sul on idee, kuidas muuta maailma? Sa oled leiutaja, kelle sahtel on pungil kritseldatud mudeleist? Sina tead, millist teenust järgmisena turule tuua? Pane oma idee proovile ettevõtlushäkatonil, mis toimub Luua metsanduskoolis 19. jaanuaril.

 

Häkatoni eesmärk on selgitada välja parim äriidee, mille esitanud meeskond saab seda edasi arendada Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaatori programmis. Auhind on magus, kuna inkubaatori programm hõlmab endas isiklikku mentorit, kes hoiab kätt pulsil ja aitab ideed käima tõmmata. Samuti ruume, kus ideest sünnib reaalsus. Võitjate kasutada on piiramatus koguses oskusteavet inkubaatori partneritelt, kelle hulka kuuluvad Tallinna teaduspark Tehnopol, Järvamaa kutsehariduskeskus, Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja teised. Programm on üles ehitatud tulemuspõhiselt - sinu äriideest on programmi lõppedes saanud toimiv ettevõte. 

 

Häkatonipäev annab ülevaate, kuidas arendada ideest toimiv äri. Räägitakse start-upindusest ja idee realiseerimise võimalustest. Kohal on lisaks Viljandi kutsehariduskeskusele Tehnopoli start-up inkubaator, Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaator ja Viljandimaa arenduskeskus. Päeva lõpuks on meeskondadel lahendus mõnele olulisele probleemile, millest on paberile moodustunud äriideeplaan.

 

Oled valmis enda ideed nullist sajani arendama? Tule ettevõtlushäkatonile ja saa teada, kuidas sinu ideest võib saada reaalsus.

 

Registreerimislink
 

Täiendav Informatsioon: Olavi Israel, e-post: olavi.israel@kesk-eesti.ee,  telefon +372 5697 4600