Uudised

Rohkem pilte

Hääleta kaasavasse eelarvesse tehtud ettepanekuid

Sel aastal Luua Metsanduskoolis esimest korda välja kuulututud kaasava eelarve vooru laekus esialgu kuus ettepanekut: Rööbaspuud rippkangidega, pumbajaama välimuse parandamine, ruumikujundus ja tahtmatu õppimine; sõudeergomeeter; piljardilaud ning tõukerattad. Hindamiskomisjon vaatas laekunud ideed üle ning otsustas järgmisesse vooru ehk avatud hääletusele saata järgmised ideed:

  • Rööbaspuud ja kolme kõrgusega rippkangid. Rööbaspuud ning rippkangid on plaanis paigaldada ÕK2 ja staadioni vahelisele alale üldkehalise ettevalmistuse parandamiseks. Seda saaksid kasutada kõik kooliga seotud isikud.
  • Sõudeergomeeter. ÕK3 all asuva jõusaali kasutus on väga suur. Olemasolev sõudeergomeeter on suure kasutuse tõttu amortiseerunud ning vajab uuendamist.
  • Piljardilaud. ÕK2 alumine ruum on hetkel kasutuseta, kuhu saaks tuua seltskondliku ajaveetmise kohana just piljardilaua. Piljardilaud annaks võimaluse õpilaskodus veedetud õhtud sisustada seltskondlikult, võistluslikult, uusi oskusi omandades.

Hääletada saab iga Luua Metsanduskooli õpilane ja töötaja, valides esmalt kõige enam meeldiva idee ning seejärel soovi korral ka tema meelest olulisuselt teise idee. Hääletus on avatud kuni 15. aprillini. Kõige enam hääli saanud idee viiakse ellu 2020. aasta jooksul. Hääletada saab SIIN.

 

*kasutatud pildid on illustratiivsed ning lõpptulemusena ellu viidud idee võib veidi erineda