Uudised

Uuel aastal kiirtestime kaks korda nädalas

Helget ja tervet alanud aastat!
 

Jõulud ning uue aasta vastuvõtmise pidustused on loodetavasti kõigile toonud kauaoodatud puhkehetki ning koosviibimisi lähedastega. Samas on Eestis pead tõstmas uus COVID nakatumislaine, mistõttu alustame alates 3. jaanuarist kõikide õppurite ning töötajate kiirtestimisega.

  • Töötajaid testime kaks korda nädalas - esmaspäeval ja neljapäeval. Testime kõiki, sõltumata sellest, kas ollakse vaktsineeritud või mitte. Töötajad saavad testida õppehoones testimisruumis (kontaktiks Ester Kliiman) ning praktikahoone puhkeruumis (Liina Enel), palume testida esmaspäeval ja neljapäeval koheselt tööle jõudes. Palun varuge aega!
  • Päevased õppurid peavad testima kooli tulemise päeval (pühapäeval või esmaspäeval) ning kolmapäeval õpilaskodus 2.
  • Sessiooniõppurid saavad testida kooli saabumise päeval õpilaskodu 3 puhkeruumis, õppehoone testimisruumis või esmaspäeva ja neljapäeva hommikul 7.45-10.00 praktikahoone õpetajate puhkeruumis. Palun varuge aega!

Haigena palun ärge kooli ja tööle tulge ning kooli üldkasutatavates ruumides kanname endiselt maske. Loodame, et kogu koolipere testimine aitab tagada turvalise õpikeskkonna ning annab kõigile suurema kindlustunde, et uus aasta tuleks terve ja edukas!