Uudised

Rohkem pilte

Vilistlaste kokkutulekul kuulutati välja Aasta vilistlane ning Aastate õpetaja

18. augustil kogunes Luuale ligi pooltuhat vilistlast, endist ja praegust õpetajat ning koolitöötajat, kes tundsid taaskohtumisest rõõmu kuni varajaste hommikutundideni. Kui koolihoonetele tiir peale tehtud ja esimesed soojad kallistused jagatud, koguneti ühiselt telgi alla, et kuulata Luua Metsanduskooli direktori Haana Zuba-Reinsalu sõnavõttu, vastloodud Luua Metsanduskooli vilistlaskogu juhatuse liikme Ivo Jürissoni tervitust ning endise direktori Villu Reiljani meenutusi Luua Metsanduskooli ajaloolistest hetkedest. 
 

Esmakordselt kuulutati välja ka Luua Metsanduskooli Aasta vilistlane. Aasta vilistlase autiitel antakse Luua Metsanduskooli lõpetanud inimesele, kes on erialaselt silmapaistev, ühiskondlikult tuntud ning andnud oma panuse Luua Metsanuskooli arengusse. Tiitli esimene laueraat on Taavi Ehrpais, kes on metsanduse lõpetanuna laialdaselt tuntud nii erialalselt kui ühiskondlikult, ta on olnud aastaid hea praktikapartner tänastele õppuritele ning Taavi on ka raiespordis eesrinnas, tutvustades sellega meie kooli jaoks olulist spordiala ja kandes metsandusväärtusi. Lisaks on ta ka oma isa, Toomas Ehrpaisi nimelise stipendiumikomijsoni liige ning ergutab selle läbi noorte metsandusõpinguid. Palju õnne, Taavi, aitäh Sulle senise panuse eest!
 

Sel suvel läbi viidud vilistlaste uuringus küsisime vastanutelt, kes on see õpetaja, kelle õpetus on neid elus kõige rohkem edasi viinud või kes on eriliselt meelde jäänud, Ära märgiti poolsada õpetajat, kuid kõige rohkem käis nimi Aino Mölderi nimi. Kuulutasime lemmikõpetaja vilistlaste kokkutulekul välja ning auhinna andsid Aastate õpetajale üle Aino vilistlased arboristi erialat. Tuhat tänu Ainole, et oled inspireerinud nii paljusid õpilasi nii mitmelt erialalt! Palju õnne!

 

Kuna pidu läks tänu Janeli Kuusk triole ja 2 Quick Stardile kiiresti käima ning tantsulusti ja naerurõkatusi jagus hommikutundideni ka pärast aasta meesartisti Hunt esinemist, on igal kohale tulnud vilistlastel kindlasti oma meenutusi.
 

Nende taaselustamiseks on vilistlaspeo fotogalerii vaatamiseks SIIN.    


Kohtumiseni viie aasta pärast!