Uudised

Kutsevalikuõpe ootab noori, kes on valmis uuteks algusteks

Oled 17-25 aastane ning valmis uuteks algusteks? Kas oled mõelnud, et maailm on täis võimalusi ja üks neist võib olla just praegu sinu jaoks? Kutsevalikuõpe on justkui võti, mis avab ukse uutele oskustele ja põnevatele võimalustele.

 

Ära muretse, et oled pikalt õppimisest eemal olnud. Uus päev on uus võimalus! Siin mõned mõtted, miks valida kutseõpe:

 

  • Uued võimalused. Kutseõpe avab uksed mitmekülgsetele karjäärivõimalustele. See võib olla metsanduses, aianduses, maastikuehituses või mujalgi, sest võid valida parema keeleoskuse suuna ning seda läheb elus ikka vaja!
  • Tööalane ettevalmistus. Praktilised oskused muudavad sind tööturul on konkurentsivõimeliseks, sest saad käed-külge kogemuse. See annab eelise ka soovi korral ükskõik kus edasi õppimiseks, sest näitab sinu püsivust ja pühendumist. 
  • Isiklik areng. Kutseõpe ei ole ainult haridus, vaid ka sinu isikuareng – õpid siin ka lisaks eelmainitule meeskonnatööd ning enesejuhtimist, mida läheb tööle minnes kindlasti vaja!
     

Ehkki oled pikalt väljaspool õppepingeid olnud, on just kutsevalikuõpe suurepärane viis naasta hariduse juurde. See ei ole ainult õppimine, vaid praktilised oskused, isiklik areng ja nõustamine, mis aitab sul avastada oma tõelist kirge ning suunata sind unistuste karjääri ja iseseisva rahateenimise poole. 

Sinu tee sinu kätes! Sa ei ole lukustatud ühte kindlasse suunda või kooli. Kutseõpe annab sulle võimaluse valida just selle tee, mis sind inspireerib! Meil on hea meel, kui saame sulle anda oskused, mis annavad vabaduse valida ning liikuda unistuste suunas!

Lisainfot Luua Metsanduskooli kutsevaliku kohta loe siit  

Võimalus on sind juba ootamas, esita elumuutev sisseastumisavaldus SAIS-is.

Küsimuste korral kirjuta või helista meile julgelt: 776 2111 või vastuvott@luua.ee.

 

Kujunda oma tulevik ja lase kutsevalikul olla oma teejuht!

 

 

Allikas: Uudise päisefoto: ajaleht Vooremaa 2022