Uudised

Luua Metsanduskool kutsub avatud uste päeval loodusõpinguid avastama

Luua Metsanduskool avab 13. märtsil oma uksed kõigile huvilistele, et tutvustada oma põnevaid erialasid ja praktilisi oskusi. Avatud uste päev pakub ainulaadset võimalust kõigile, kes soovivad teada saada rohkem metsandusest ja sellest valdkonnast kui tervikust.

 

Sel päeval saavad osalejad tutvuda mitmesuguste erialadega, mida kusagil mujal Eestis õppida ei saa. Luua Metsanduskooli õpilased ja praktikutest õpetajad juhendavad külastajaid läbi erinevate erialade, praktiste oskustegevuste ja tutvustavad kooli õppe- ja elamistingimusi.
 

"Avatud uste päev pakub huvilistele võimaluse näha, mida õpitakse, kuidas oskusi lihvitakse ning kuidas elatakse Luua Metsanduskoolis. Lisaks on võimalus saada aimu sellest, milliseid võimalusi pakub kool tuleviku karjääri osas või oma teadmiste täiendamise osas välismaal. See on suurepärane võimalus kõigile, kes kaaluvad metsanduse või looduse valdkonnas õpingute alustamist," ütles Luua Metsanduskooli turundus- ja kommunikatsioonijuht Kairit Prits. "Ootame huvilisi avastama meie kooli ja selle pakutavaid võimalusi."

 

Luua Metsanduskooli avatud uste päev toimub 13. märtsil algusega kell 12.00. Uksed on avatud igas vanuses sisseastujale, päeva paremaks organiseerimiseks palume end registreerida. 

 

Täpsemalt saad lugeda siit

 

Allikas: Foto: Taavi Kelder, ajalet Vooremaa