Uudised

Rõõmu loovad õpetajad Luua Metsanduskoolis

Peaasi.ee kutsus vitamiinikuuri raames inimesi üles andma teada neile rõõmu loovatest õpetajatest. Luua Metsanduskoolist märgiti ära viis erakordselt inspireerivat õpetajat: Aino Mölder, Erle Tüür, Hannes Tilk, Lys Lepiksoo ja Maria Jürisson.

 

  • Aino Mölder. Õpetaja Aino on alati rõõmsameelne ja positiivse suhtumisega. Ta õpetas meie kursusele puid ja põõsaid ning oskas seda teha nii loominguliselt ja luua huvitavaid seoseid, et meil oli suur rõõm õppida. Oma meeldiva esinemislaadiga innustas ta meid ja oli hooliv ning armas õpetaja. Ta tunneb oma eriala ja annab seda väga hästi õpilastele edasi. Aino pühendunud, teab alati vastuseid küsimustele ja kui ei tea, siis uurib järgi ja vastab hiljem.
  • Erle Tüür. Õpetaja Erle on särasilme, tunneb oma eriala ja annab väga hästi seda kõike edasi.
  • Hannes Tilk. Õpetaja Hannes usaldab õpilasi, arutleb ning teeb nalja. Põnevad ning pingevabad tunnid – vahva. Koolis temast mööda minnes on tal alati muie näol.
  • Lys Lepiksoo. Lys on kõige säravam ja alati abivalmis kursuse juhendaja. Hoolib ja aitab oma õpilasi iga kell. No alati positiivne, julgustav, samas on tal alati kõik läbimõeldud.
  • Maria Jürisson. Maria on alati positiivne, toetav ja innustav. Pole kunagi kuulnud temalt negatiivset tagasisidet.
  • Tõnu Eller. Tõnu panustab õpilaste vaimsele tervisele, teeb nalja, et tuju üleval hoida ja on niisama mõnus ja muhe õpetaja.

'

See on austusavaldus nende õpetajate pühendumisele ja panusele õpilaste vaimsesse heaolusse ning kooli üldisesse õhkkonda. Oleme tänulikud nende töö eest ning soovime neile jätkuvat edu ja inspiratsiooni!


Üle Eesti tunnustati 346 õpetajat, kelle auks istutatakse koostöös RMKga kuusepuu "Rõõmu metsa" Jõekülas Järvamaal.