Uudised

Rohkem pilte

Õppeaasta lõpus analüüsiti kompetentsinädalate kõige arendavamaid ülesandeid 

Reedel, 14. juunil toimus õppeaasta viimane ühisüritus, kus Luua Metsanduskooli õpilased tegid kompetentsinädalate kokkuvõtvat analüüsi. Üritus andis kõigile statsionaarse õppe õppegruppidele võimaluse vaadata tagasi kogu õppeaasta jooksul toimunud neljale kompetentsinädalale. Ürituse sissejuhatuse tegi õppejuht Meelis Kall ning kokkuvõtteid aitasid teha õppegruppide mentorid.

Meenutamaks toimunut anti kõigile osalejatele kompetentsinädala plaan ning suurel ekraanil jooksis fotogalerii toimunud üritustest. Õpilased pidid välja tooma kõige arendavama ja keerulisema tegevuse või ülesande, samuti tegema ettepanekuid, mida võiks edaspidi teisiti teha ning pakkuma ideid veel toimumata sündmuste jaoks.

Aruteludes osalesid seitse erinevat õppegruppi, mis andis võimaluse tuua esile mitmekesise arvamuste paleti. Huvitavamate ülesannetena toodi esile väljasõidud, metsarajad, teatevõistlused, häkatonid, samuti erialased ülesanded metsas. Lõppkokkuvõttes võib öelda, et õppijad on saanud kompetentsinädalatel mitmekesiseid ülesandeid, millest iga kursus on leidnud meelepäraseid tegevusi ja tegevusi, mis valmistavad väljakutseid.

Üritust jäävad meenutama õppegruppide koostatud postrid, mis ehivad õpetajate puhkeruumi ning aitavad õpetajatel ja mentoritel uueks aastaks vahvate tegevuste mõtteid koguda.