Uudised

Rohkem pilte

Avatud uste päev tõi Luuale sadakond huvilist

Luua Metsanduskoolis toimus 12. märtsil põnev ja informatiivne avatud uste päev, mis tõi kohale huvilisi üle Eesti. Noored põhikoolilõpetajad olid kohal, et tutvuda mitte ainult erialadega, vaid ka õppimis- ja elutingimustega, kuna päevaõppes veedetakse Luual aega esmaspäevast reedeni. Tuuri tegid kaasa ka mõned pereliikmed, kel on noorte otsuste määramisel kindlasti oluline suunanäitaja roll.
 

Täiskasvanud õpihuvilised olid eriti huvitatud sellest, kuidas ühendada õppimine oma era- ja tööeluga ning milline osa on praktilise õppe võimalustel on senise töökogemuste siduda. Meie tänased õppijad, äsja lõpetanud ning õpetajad andsid neile ammendava ülevaate ning julgustasid kõiki õpingud ette võtma, sest õppimine on Luual igas vanuses õppijale tasuta – oodatud on nii algajad karjäärimuutjad kui ka erialasesse jätkuõppesse tänased tipptegijad.


Suurim huvi oli avatud uste päeval harvesteri ja forvarderi operaatori erialade vastu, millele järgnesid metsanduslikud erialad, matkajuhtimise ja maastikuehituse huvilised ning arboristiõppest huvitatud tulevikutegijad. Kokku pakub Luua Metsanduskool õppimisvõimalust 12 erialal.


Sisseastumine Luua Metsanduskooli algab 1. mail, seega kõik huvilised, kes soovivad astuda sammu oma karjääri edendamise suunas, on oodatud avaldusi esitama! Lisainfot leiab siit.