Uudised

Vilistlased kohtuvad 18. augustil Luual

Luua Metsanduskool tähistab 75. aastaringi ning kutsub Luuale tagasi kõiki vilistlasi ja endisi töötajaid, et koost tänaste koolis toimetavate inimestega meenutada koos tehtut, jagada mälestusi ja hetki ning hoida au sees Luua Metsanduskooli vaimu.   

Vilistlaspidu algab kell 14.00 avatud ustega, kus kool on tutvumiseks valla. See on hea võimalus vaadata üle, kuidas on metsanduskool ajas muutunud ning millised uued õppevõimalused on lisandunud. Ringkäigul võid kohtuda mõne oma endise õpetajaga, istuda kursusekaaslastega mõnda klassiruumi maha, et üksteisega juttu ajada. KÕik uksed on avatud kuni kella 18ni, mil ootame kõiki vilistlaspeo avamisele selleks päevaks üles seatud suure telgi alla.

Piduliku avamise ja tervitussõnade järel kell 18.00 tutvustame põgusalt seda, kuidas meie vilistlastel täna läheb ehk teeme kokkuvõtte vilistlasuuringust. Kui soovid uuringusse oma panuse anda, siis palun kliki siin ning asu vastama. 

Õhtu kulgeb edasi mõnusa muusika saatel, mille kõrvale võid nautida toitu ja jooki. Kes soovib, võib Luuale ka ööbima jääda, selleks tuleb aga eelnevalt majutuskoht kinni panna. 

Lisainfot ajakava ja eelregistreerumise kohta leiad siit

Ootame Sind 18. augustil!